top of page

Consortium Beroepsonderwijs Schittert op Dé CVI Conferentie 2024

Noordwijkerhout, 29 en 30 Mei 2024 - Consortium Beroepsonderwijs, de partner in de onderwijssector, neemt actief deel aan Dé CVI Conferentie 2024. Deze belangrijke bijeenkomst, met als thema "DURF DOE DEEL", vindt plaats in het NH Leeuwenhorst Conference Centre te Noordwijkerhout.


Innovatie en Samenwerking in het Middelbaar Beroepsonderwijs

Dé CVI Conferentie is een uniek platform dat niet alleen door scholen maar ook voor scholen wordt georganiseerd. Het evenement biedt middelbare beroepsinstellingen en onderwijspartners de kans om kennis en ervaringen te delen. Consortium Beroepsonderwijs speelt hierin een mooie rol door haar deelname met een eigen, exclusief gereserveerde workshopruimte: Cambridge 30.



Focus op Didactisch EPD

Een van de hoogtepunten van de conferentie is de presentatie van het Didactisch Elektronisch Patiëntendossier (EPD) door Consortium Beroepsonderwijs. Deze workshop vindt plaats op woensdag 29 mei en belicht de veelzijdige toepassingen van het Didactisch EPD binnen het onderwijscurriculum. De deelnemers krijgen inzicht in hoe dit systeem holistisch ingezet kan worden om het leerproces te verrijken en te optimaliseren.





Een Platform voor Duurzame Onderwijsinnovaties

De conferentie staat in het teken van durven, doen en delen; kernwaarden die perfect resoneren met de missie van Consortium Beroepsonderwijs. Door actief deel te nemen aan deze conferentie, benadrukt het consortium haar toewijding aan continue verbetering en innovatie in het beroepsonderwijs. Het evenement biedt een uitstekende gelegenheid voor onderwijsprofessionals om te netwerken, van elkaar te leren en inspiratie op te doen.


Over Consortium Beroepsonderwijs

Consortium Beroepsonderwijs is een samenwerkingsverband dat zich richt op het ontwikkelen van hoogwaardige onderwijsmaterialen en het ondersteunen van beroepsonderwijsinstellingen in Nederland. Met een focus op praktische en toepasbare kennis streeft het consortium ernaar om het beroepsonderwijs continu te vernieuwen en te verbeteren.


Praktische Informatie:


  • Datum: Woensdag 29 en Donderdag 30 Mei 2024

  • Locatie: NH Leeuwenhorst Conference Centre, Noordwijkerhout

  • Workshopruimte: Cambridge 30

Voor meer informatie over de workshops en het programma van Consortium Beroepsonderwijs tijdens Dé CVI Conferentie 2024, bezoek onze website of neem direct contact op met ons evenemententeam.


Consortium Beroepsonderwijs nodigt alle onderwijsprofessionals uit om deze twee dagen van inzicht, innovatie en inspiratie bij te wonen. Samen maken we het verschil in het middelbaar beroepsonderwijs!

bottom of page