top of page

Zadkine start met implementatie DEPD

We zijn enthousiast om te noemen dat Zadkine, gezondheid, welzijn en sport het Didactisch EPD (Elektronisch Patiënten Dossier) in haar onderwijsprogramma introduceert. In het laatste kwartiel van dit schooljaar wordt het Didactisch EPD gebruikt om ervaring op te doen, eigen casuïstiek vorm te geven en te integreren in het onderwijscurriculum.


Deze periode van experimenteren en leren stelt ons in staat om het Didactisch EPD

optimaal te benutten en te verweven met onze lesmethoden, aldus een deelnemer van de docententraining.

De docent geeft aan dat het een cruciale stap is in de voorbereidingen voor de start van het nieuwe schooljaar, waarin we van plan zijn het Didactisch EPD breed in te zetten binnen de opleidingen.


De implementatie van het Didactisch EPD markeert een nieuwe fase in ons streven naar excellentie in het gezondheidszorgonderwijs en draagt bij aan onze onderwijsontwikkeling bij Zadkine.


Door studenten hands-on ervaring te bieden met dit systeem, bereiden we ze niet alleen voor op de technologische aspecten van hun toekomstige beroepen, maar verbeteren we ook hun klinische besluitvorming en patiëntenzorgvaardigheden.


We kijken uit naar de impact die dit zal hebben op ons onderwijs en hoe het onze studenten zal voorbereiden op de uitdagingen en kansen in de gezondheidszorg en welzijn.



bottom of page