top of page

Technology ExperienceDay

Consortium Beroepsonderwijs is actief op de jaarlijkse Technology Experience Day, georganiseerd door Zuyd Hogeschool op woensdag 6 maart 2024.


Dit evenement is een 'must-attend' voor iedereen die geïnteresseerd is in de laatste ontwikkelingen binnen het domein van Zorgtechnologie en eHealth, evenals technologie in het onderwijs. Het biedt een unieke kans voor studenten, docenten, onderzoekers en andere bezoekers om hands-on ervaring op te doen met de nieuwste innovaties en interessante projecten in deze snelgroeiende velden.


Het Consortium Beroepsonderwijs zal bijdragen met een inspirerende presentatie over het Didactisch EPD en de meerwaarde hiervan voor het onderwijs. Onze presentatie zal inzicht bieden in hoe deze innovatieve tool het onderwijs kan verrijken, de betrokkenheid van studenten kan vergroten en een brug kan slaan tussen theoretische kennis en praktische vaardigheden. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten op de Technology Experience Day en samen te verkennen hoe technologie de toekomst van onderwijsen gezondheidszorg kan vormgeven. Mis deze kans niet om deel uit te maken vaneen dag vol inspiratie, kennisdeling en netwerkmogelijkheden.


Zet het in uw agenda: woensdag 6 maart 2024.





bottom of page